duminică, 8 mai 2016

Solutii Simple pentru a te proteja de vant

Datorita faptului ca vara isi face simtita prezenta cu pasi repezi, tot mai multi proprietari de case cauta solutii pentru a-si putea petrece timpul in aer liber in propria curte, indiferent de conditiile meteo. O optiune ideala in acest sens o reprezinta peretii de vant, intrucat acestia pot acoperi un foisor sau orice spatiu, pentru a oferi un adapost impotriva temperaturilor scazute din timpul serii, dar si a ploilor si vantului.

De ce sa aleg peretii de vant?

Peretii de vant reprezinta o alegere ideala atat in mediul privat, cat si pentru spatiile comerciale, iar beneficiarii vor avea parte de o veranda care sa tina piept conditiilor meteo nefavorabile si asigurana totodata si o izolare termica grozava.

Montajul se efectueaza cu usurinta datorita sistemelor speciale care permit instalarea si dezinstalarea intr-un timp foarte scurt. In plus, la cerere se pot crea si sisteme dedicate pentru acoperisuri, astfel incat sa se transforme intr-o veranda ideala pentru petrecerea timpului liber.

Avantajele peretilor de vant

Prin alegerea peretilor de vant beneficiarii au parte de spatiu adecvat, dar si de lumina naturala, alaturi de protectie impotriva razelor puternice ale soarelui. In plus, peretii sunt confectionati din materiale care rezista la foc, iar aerisirea este suficienta in majoritatea cazurilor. Preturile sunt destul de accesibile pentru toate buzunarele, insa variaza in functie de cerintele clientilor, iar cu cat acestea sunt mai complexe, cu atat creste si tariful.

Insa se recomanda apelarea la firmele specializate in acest domeniu care sunt recunoscute pentru pentru calitatea produselor folosite, dar si pentru garantia oferita, pentru ca beneficiarii sa aiba siguranta ca nu vor avea probleme pe viitor. Durata de viata difera in functie de conditiile in care se monteaza peretii, insa este de cel putin 5 ani. De asemenea, atunci cand apar probleme, acestea sunt facil de remediat datorita faptului ca materialele se inlocuiesc cu usurinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu