marți, 4 iulie 2017

Au aparut profile noi de tamplarie pvc

Clientii care isi renoveaza locuintele si isi doresc cele mai bune conditii cu privire la ferestre, trebuie sa aiba in vedere tamplaria PVC Salamander Bluevolution 82 intrucat aceasta aduce cateva avantaje importante si performante grozave, avand posibilitatea de a se adapta de minune la orice spatiu. Sistemul este foarte eficient datorita faptului ca dispune de 6 camere de izolare termica, ceea ce promite rezultate grozave din acest punct de vedere, motiv pentru care este mult mai simplu sa se obtina o temperatura stabila la interior, care sa nu fie influentata de cea din exterior.

Caracteristici

Mai mult, si protectia fonica reprezinta un avantaj important datorita faptului ca zgomotele din exterior nu mai sunt la fel de deranjante, fiind asigurat un mediu mult mai confortabil si mai placut. Sistemul este foarte eficient si permite alegerea a doua sau trei foi de sticla, care sa nu depaseasca grosimea de 54 de mm, iar design-ul reprezinta un alt mare avantaj intrucat optiunile sunt pentru toate gusturile si preferintele.

De asemenea, intrucat camerele de izolatie sunt foarte generoase, nu numai ca stabilitatea termica este mai mult decat multumitoare, insa si apa se scurge in cele mai bune conditii. Nici vantul nu afecteaza acest sistem PVC Salamander Bluevolution 82 confectionat in Germania si care este ecologic, prietenos cu mediul inconjurator intrucat poate fi reciclat 100%.

Diferite avantaje


In primul rand clientii se bucura de economii de energie atat vara, cat si iarna, fiind mai simpla obtinerea temperaturii preferate, insa acestia se bucura si de un plus de siguranta intrucat ferestrele sunt foarte rezistente. Confortul este grozav, la fel si design-ul, ce poate fi adaptat in functie de preferintele si nevoile tuturor, insa nu trebuie omisa nici partea ecologica, in contextul in care protejarea mediului inconjurator reprezinta un subiect tot mai sensibil in ziua de azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu