sâmbătă, 5 februarie 2022

Motive pentru care merita sa dobandesti acest certificat ISO

Indiferent de dimensiunea afacerii sau de natura produselor, producătorii de alimente sunt responsabili pentru siguranța produselor pe care le vând, precum și pentru siguranța alimentară a consumatorilor. În acest sens, certificatele ISO 22000 au fost dezvoltate pentru a ajuta comercianții și consumatorii.

Alimentele periculoase pot avea consecințe grave. Standardele ISO de management al siguranței alimentelor ajută organizațiile să identifice și să controleze riscurile care amenință siguranța alimentară. De asemenea, au avantaje asociate cu alte standarde de management ISO, în special ISO 9001. Certificatele ISO 22000 sunt disponibile tuturor tipurilor de producători, asigurandu-le un lanțul global de aprovizionare cu alimente, facilitând depășirea granițelor produselor și oferind informații.

Certificatul ISO 22000 definește, de asemenea, cerințele pentru un sistem de management al siguranței alimentare conforme. Acesta explică metodele pe care organizațiile trebuie să le implementeze pentru a-și demonstra capacitatea de a controla riscurile care amenință siguranța alimentară pentru a se asigura că toate alimentele sunt sigure. Poate fi folosit de orice organism, indiferent de dimensiunea sau locația sa.

Pe de altă parte, ISO 22000 consolidează faptul că toate condițiile privind comerțul, comunicarea și cerințele provin dintr-un cadru comun, care se adapta întregului lanț alimentar, de la producția primară la consumatori.

Scopul ISO 22000 este de a armoniza la nivel global cerințele de management al siguranței alimentare ale organizațiilor din lanțul alimentar. Este destinat utilizării de către organizații care caută un sistem de management al siguranței alimentelor mai centralizat, mai consistent și mai integrat decât este cerut în mod obișnuit de lege. Aceasta cere organizațiilor să respecte orice cerințe legale și de reglementare aplicabile legate de siguranța alimentelor prin sistemul lor de management.

Prin urmare, echipa 4Consulting vă poate ajuta să obțineți un certificat ISO 22000, indiferent dacă aveți o structură mai mare sau mai mică. Într-o lume foarte competitivă, singura diferență este calitatea certificată a produselor vândute. Astfel, loialitatea clienților este asigurata, deoarece etichetele și detaliile sunt cele care chiar fac diferența pentru consumatori.

Acesta este unul dintre cele mai comune certificate si merita sa se regaseasca in portofoliul oricarei afaceri din domeniu. Afla tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de sprijin deplin si de toate avantajele pe care acesta le ofera. Este timpul sa iti duci business-ul la urmatorul nivel si sa te bucuri de cele mai mari performante. Apeleaza chiar acum la 4Consulting si du-ti afacerea la urmatorul nivel!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu